Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Текат усилени ремонти в "Южен", ул. "Димо Хаджидимов" в списъка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 18.10.2012Коментари ()3941
В такова състояние в момента е част от ул. "Димо Хаджидимов" в "Южен"
"Ул. "Димо Хаджидимов" ще бъде ремонтирана. Тя влиза в улиците от карето в района, където вече тече реконструкция", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg инж. Стоил Чернаев от районната администрация на "Южен". Въпросът ни към него беше провокиран от читателските сигнали, които получихме на редакционната поща на сайта. В тях жителите на квартала се притесняват, че улицата, по която според техните думи да преминаваш "е истинско преживяване, тъй като видът й представлява дупки, дупки и разбит асфалт", няма да бъде ремонтирана паралелно със съседните й пътни отсечки като например "Асен Христофоров" и "Братя Шкорпил". 

"Здравейте,  от много време все четем за ремонти на вътрешни улици, четохме, че и ул. "Димо Хаджидимов" в "Южен" е в този списък, но до момента нищо не се случва. Който живее на посочената улица знае за какво става дума. Голям ад е да минаваш всекидневно по нея", е част от писмо, получено на редакционната поща на Plovdiv24.bg.

В тази връзка припомняме, че на 18 септември със символична първа копка кметът Иван Тотев даде старт на преасфалтирането на улиците в "Южен" в карето между "Поручик Въльо Стефов" и "Димитър Талев", откъдето са получени и най-много жалби от жителите на района. 600 000 лв. ще струват строителните дейности, а фирмата изпълнител е "Инжстрой". 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tekat-usileni-remonti-v-Yuzhen-ul-Dimo-Hadzhidimov-v-spisuka-388329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.