Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Делото срещу двете непълнолетни убийци от Пловдив отново влиза в съда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 11.01.2005Коментари ()1258
Утре Пловдивският окръжен подновява разглеждането на делото за убийството на Маргарита Гергененова. Освен за убийството на тяхната съученичка, срещу Антония Митева и Мария Дръндарова са повдигнати и обвинения за кражба на мобилен телефон от родителите на жертвата, а така също и за закана с убийство спрямо друга тяхна съученичка.
Председател на състава е съдия Сотир Цацаров, съобщиха от Съдебната палата. Призовани са шест свидетели, които не се явиха в предишното заседание, проведено в началото на месец октомври 2004 год. Ще бъдат изслушани и заключенията на две вещи лица. Единият експерт е изготвил ДНК–анализ, а другият - изследване на пръстови отпечатъци. Предвидено е заседанието да продължи и на 13 януари 2005 год.
Тъй като обвинението е срещу непълнолетни, съдебното заседание се провежда при закрити врати и в залата няма да бъдат допускани други лица, освен участниците в процеса, предупреждават от съда.
Ако съдът прецени, че делото е изяснено и не се налага събиране на други доказателства, присъдата ще бъде обявено публично в съответствие с изискванията на НПК.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deloto-sreshtu-dvete-nepulnoletni-ubiici-ot-Plovdiv-otnovo-vliza-v-suda-3905
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.