Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Информационен ден на ОИЦ Пловдив в Карлово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 07.11.2012Коментари ()1479
©
Снимка: Архив
Областен информационен център - Пловдив ще проведе днес - 7 ноември, в Карлово информационен ден под мотото "ДА създаваме заедно". Началото на информационното събитие е от 10:30 часа в заседателна зала "Васил Караиванов" на общината. 

Фокусът на информационния семинар ще бъде насочен към бизнеса и гражданите, но в събитието ще участват и представители на широката общественост, неправителствени организации, образователни институции и заведения, местната власт и медии. 

Форумът ще започне с представяне на схемата "Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради", по оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013" и реализацията на проекта "Енергийно обновяване на българските домове". Ще бъде дадена информация още за схемите "Развитие на професионалното образование и обучение в сътрудничество с работодатели" и "Енергийна ефективност и зелена икономика". Ще бъде споделен опит от "научени уроци" по проекти, финансирани по оперативни програми.

В рамките на информационното събитие ще бъде предоставена информация за следващия програмен период 2014 - 2020 година, както и за приоритетите в бъдещата Кохезионна политика и оперативните програми в България. След семинара експерти от ОИЦ - Пловдив ще се проведат индивидуални срещи със заинтересовани граждани, местната власт и бизнеса.

С тези информационни събития Областен информационен център - Пловдив работи по втория си информационен цикъл събития, които ще проведе до края на тази календарна година на територията на 18-те общини в Пловдивска област.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Informacionen-den-na-OIC-Plovdiv-v-Karlovo-393055
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.