Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наградиха отличили се пловдивски полицаи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 08.11.2012Коментари ()8826
С "Почетен знак" бяха наградени гл. инспектор Любомир Рашков - началник на сектор "Охрана на обществения ред" и гл. инспектор Лальо Муратев - началник сектор "СОД" по време на откриването на изложбата "Спасено културно наследство от органите на МВР в Пловдивския регион", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Зам.-директорът на ОД на МВР Пловдив Комисар Костадин Баков връчи отличията на двамата служители от дирекцията за постигнати високи професионални резултати. 

В словото си Баков отбеляза, че експозицята е опит да се наложи модела на опазване на културното наследство, развит на всички нива в управлението на страната - национално, регионално и местно. Той подчерта още, че изложбата показва не само археологически ценности, но е и израз на непоколебимата решителност на ръководството на ОДМВР да противодейства на престъпността в тясно взаимодействие и сътрудничество с държавните и обществени институции. Баков благодари на всички служители, допринесли за осъществяването й, и лично на директора на Археологическия музей Костадин Кисьов за положените усилия за нейното организиране. 

Припомняме, че както вече писахме, по повод професионалния празник на полицията - 8 ноември, в Археологическия музей в Пловдив беше открита експозиция, организирана от Археологическия музей съвместно с ОДМВР-Пловдив, която ще продължи до 30 декември 2012.

Днес във всички полицейски управления в областта и в сектор "Специализирани полицейски сили" от 12 до 14 часа се проведе "Ден на отворените врати". Желаещите можеха да се запознаят с полицейско оборудване, техника, автомобили и служебни помещения и чуха беседи по различни теми, свързани с работата на полицията.





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nagradiha-otlichili-se-plovdivski-policai-393523
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.