Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В "Северен" премахнаха бивша работилница, свърталище на бездомници
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 21.11.2012Коментари ()2091
Успешна акция проведе вчера район "Северен" във връзка с незаконно строителство на ул."Найден Попстоянов" №7,9,11 - съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

Премахната бе бивша бояджийска работилница, която се беше превърнала в свърталище на бездомници. Гражданите, живущи на посочената улица бяха притеснени от факта, че в сградата се палят огньове, в близост до мазетата им и има вероятност да стане пожар. Миризмата също е била непоносима, тъй като в помещението липсва тоалетна.

След получените сигнали от районната администрация последва проверка и се проведе процедура по премахване на бояджийската работилница, която е собственост на Веселина Поборникова.

Собственичката дълъг период не е стопанисвала обекта и не е уреждала наемните си отношения с общината.

Премахнат бе и гараж, находящ се западно от ул."Найден Попстоянов" №11, който е поставен на общински терен от неизвестен извършител.

Многократно гаражната клетка е облепяна и е издирван собственикът, тъй като е установено, че няма договорни отношения с общината, но безуспешно. По време на премахване на съоръжението собственик отново не се
появи.

Кметът призовава жителите на район "Северен" да спазват законите и да плащат редовно задълженията си към районната администрация.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Severen-premahnaha-bivsha-rabotilnica-svurtalishte-na-bezdomnici-396551
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.