Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Увеличават заплатите на най-нископлатените пловдивски общински служители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 26.11.2012Коментари ()1771
© Plovdiv24.bg
Заплатите на най-нископлатените общински служители ще бъдат увеличени с 5% през 2013 г., съобщи точните данни кметът Иван Тотев пред журналисти. Това предаде репортeр на Plovdiv24.bg. Градоначалникът уточни още, че нужната за целта сума вече е вкарана в проектобюджета за следващата година. Както вече писахме още през септември, за първи път бюджетът на Община Пловдив ще бъде приет през декември, а не както досега - в началото на годината.

Тотев даде ясно да се разбере, че диференциацията на заплатите в градската институция ще е изключително голяма. На зам.-кметове, началник отдели и директори дирекции не се предвижда увеличение, сподели още той. 

"Има служители, като например тези в Общинския инспекторат и почистващите улиците работници, които получават минималната работна заплата. Техните възнаграждения могат да се вдигнат и с повече от 5%", лаконичен беше градоначалникът.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uvelichavat-zaplatite-na-nai-niskoplatenite-plovdivski-obshtinski-sluzhiteli-397748
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.