Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Серия пожари заради непочистени комини
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 15.12.2012Коментари ()944
Днес, около 04:35 ч., в гр. Смолян, кв. Средок, ул. "Никола Данков" е възникнал пожар в къща, собственост на 51-годишен мъж. При пожара са унищожени 150 кв.м. покривна конструкция и домашно имущество. Предполагаема причина за пожара е строителна неизправност /неизмазан комин/. Пожарогасенето е извършено от два екипа на РС ПБЗН - Смолян.

Вчера, в 19:35 ч., в гр. Мадан, ул. "Република" е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на жилищен блок, кооперативна собственост. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН - Мадан.

На 14.12.2012 г., в 20:16 ч., в гр. Чепеларе, ул. "Хан Аспарух" е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на жилищен блок, кооперативна собственост. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН - Чепеларе.

Също на 14 декември, в 21:41 ч., в гр. Чепеларе, ул. "Беломорска" е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на къща, собственост на 54-годишна жена. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН - Чепеларе.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Seriya-pozhari-zaradi-nepochisteni-komini-402590
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.