Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици отбелязоха с песни и танци Игнажден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 22.12.2012Коментари ()1080
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На Игнажден учениците от ОУ "Васил Левски" - гр. Пловдив отбелязаха празника с песни и стихове, напомнящи ни, че това е първият ден, с който започват коледните празници.

Най-малките от подготвителната група към училището поздравиха каките и батковците с "Шаро и първият сняг" и коледни стихотворения. ІІІа клас пресъздадоха народната традиция, свързана с вълнуващото суетене около подготовката за Бъдни вечер и коледуването.

Клубовете по програма УСПЕХ по проект BG051РО001-4.2.05 "Да направим училището привлекателно за младите хора" участваха с изяви и инициативи - клуб "Родолюбие" припомниха народните ритуали, свързани с дългоочакваните коледни празници; студио "Музикално приключение" създадоха коледно настроение с изпълнените песни; ателие "Компютърни вълшебства" развълнуваха с изработените книжки за оцветяване за най-малките; клуб по предприемачество "Искам да успея с програма "Ние" трогнаха с благотворителната акция, осъществена чрез изработени и разпродадени от тях коледни картички и подготвени коледни подаръци за деца без родителска грижа.

Накрая всички си пожелахме да преживеем вълшебна Коледа, здраве и благоденствие в домовете, успешна и ползотворна година.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenici-otbelyazoha-s-pesni-i-tanci-Ignazhden-404327
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.