Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Учениците от ПГХТТ се срещат с Устата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 11.01.2013Коментари ()1328
© Bulfoto
Бивши и настоящи ученици от
ПГХТТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 15 януари от 13 ч. ще се проведе дългоочакваната среща на учениците от Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Техника /ПГХТТ/ Пловдив с рап-певеца Устата.

Срещата е заслужената награда на учениците след участието им в кампанията "Лист по Лист 2012 г.", която беше организирана от Община Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ и се проведе през ноември 2012 г.

В нея възпитаниците на ПГХТТ успяха да съберат общо 2580 кг.хартия, което ги класира в челната тройка, заедно с ОУ "Душо Хаджидеков" и ЧПГ "Класик". По време на кампанията над 8000 ученици, граждани и фирми успяха да съберат 18 020 кг. хартия, като по този начин спасиха от изсичане 306 дървета.

Събраните средства от кампанията бяха дарени на четири годишния Деян Юруков. Малчуганът вдъхнови възпитаниците на училището и те организираха коледен благотворителен базар, след който успяха да дарят още 1200 лв. за лечението на Деян.

На 15 януари 2013 г. от 13 ч. във физкултурния салон на училището учениците ще имат възможност да се срещнат лично с рап-певеца Устата, който ще ги подкрепи в дейността им. За срещата са предвидени много изненади, конкурси и поздрави. Специален гост ще бъде и малкият Деян със своите родители, доброволци на НАРД, представители на Дирекция "Младежки дейности" към Община Пловдив.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenicite-ot-PGHTT-se-sreshtat-s-Ustata-407900
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.