Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ремонтират цялостно най-разбитата улица в "Северен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 06.02.2013Коментари ()3318
© Plovdiv24.bg
Между 240 и 260 000 лв. ще струва цялостният ремонт на ул."Никола Войновски" в "Северен", съобщи пред репортер на Plovdiv24.bg районният кмет Ральо Ралев. Предстои да бъде обявена обществена поръчка чрез публична покана до заинтересованите фирми. Очаква се реалната работа да стартира от 1 април. За финансирането, което е осигурено целево от Голяма община, Ралев благодари на градоначалника Иван Тотев и поясни, че това е най-разбитата улица в района.

"Тротоари липсват, асфалтът е в ужасно състояние, няма осветление", изброи той със съжаление. На всичко това обаче сега ще се сложи край, категоричен е Ралев. 

На улицата, свързваща две от основните артерии в района -Карловско и Брезовско шосе, ще бъде монтирани осветителни стълбове с височина 9 метра, ще се изградят нови тротоари, настилката ще бъде реконструирана.

323 000 лв. пък са нужни на районният кмет за махането на паветата под уличната настилката на "Свети Иван Рилски" и за тоталното преасфалтиране на пътната отсечка. Парите не са предвидени в бюджета за тази година, но Ралев е категоричен, че ще ги търси.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Remontirat-cyalostno-nai-razbitata-ulica-v-Severen-413958
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.