Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
И в "Тракия" започва проектът "Помощ в дома"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:55 / 04.03.2013Коментари ()1346
© Plovdiv24.bg
Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров официално даде старт на проекта "Помощ в дома" в района. Това стана на среща, организирана с цел популяризиране на предстоящите дейности и разясняване подробности както за потребителите, така и за работещите в този проект.

Община Пловдив спечели проекта "Помощ в дома" на обща стойност 1 222 952 лева, разпределена между шестте района, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г,. Проектът се финансира от Европейския социален фонд, а договарящ орган е Агенция за социално подпомагане. Чрез "Помощ в дома" от 01 юни 2013 г. в Община Пловдив ще се извършват три основни типа дейности - за лична помощ, за социална подкрепа и социално включване и за битови дейности.

От предоставяните услуги могат да се възползват хора с увреждания и възрастни самотни хора, с постоянен или настоящ адрес в района, а за работа по проекта могат да кандидатстват лица в работоспособна възраст - безработни, регистрирани в Бюрото по труда.

Заявления започват да се приемат от днес - 04.03.2013 г., в сградата на районното кметство - бул. "Освобождение" № 63. Повече информация може да откриете на сайта на район "Тракия" - http://www.trakia-plovdiv.com/.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/I-v-Trakiya-zapochva-proektut-Pomosht-v-doma-419363
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.