Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Възстановяват номерацията на блоковете в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 14.03.2013Коментари ()2244
© Plovdiv24.bg
В предстоящите няколко дни кметът на район "Тракия" Костадин Димитров предвижда няколко инициативи като част от пролетното почистване и освежаване на района.

Кампанията ще стартира с възстановяване номерацията на блоковете, като с помощта на техника от ОП "Градини и паркове" и специално приготвени цифрови шаблони ще бъдат цветово изписани отдавна заличилите се или избледнели номера на жилищните блокове.

"Още от началото на мандата търся подходящия начин да възстановя номерата на блоковете. Въпреки, че вече има нови обозначения и наименования на улици и булеварди, в "Тракия" винаги са се използвали номерата на блоковете като ориентир или локализация", заяви Димитров.

Ще последва инициатива по удовлетворяване на заявените искания на граждани за предоставяне на растителност за облагородяване на междублоковите пространства. Ще бъдат раздадени около 2000 - 2500 храстовидна и дървесна растителност, осигурени от разсадниците на ОП "Градини и паркове". Екоекспертите от районната администрация ще уведомят по телефона подалите заявления за мястото и времето на предоставяне на растителността.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzstanovyavat-nomeraciyata-na-blokovete-v-Trakiya-421459
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.