Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Възпитаници на КСУ "Св. Георги" с участие в кулинарен конкурс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:25 / 20.03.2013Коментари ()1360
©
Почетният консул на Германия в Пловдив Мариана Чолакова и главният готвач на ресторанта на хотел "Лайпциг" Николай Антонов ще оценяват ястия, подготвени от възпитаници на КСУ "Св. Георги" в емоционален конкурс, който ще се проведе днес, 20-ти март, от 10,30 часа в стола на Комплекса.

Председател на журито е Йоханес Шулц, който от 5 до 25 март обучава по готварство кухненския персонал и кулинарните паралелки в социалния учебно-професионален център към Комплекса. Съгласно споразумение между КСУ-то и Международния експертен съвет към МВнР на Федерална Република Германия, обучението е безвъзмездно и е свързано с миналогодишното дарение чрез Националния алианс за работа с доброволци на професионално кухненско оборудване.

Кулинарният конкурс е заключителен етап от обучението на Йохан Шулц и представлява своеобразна презентация на наученото под негово ръководство. Ще се състезават два отбора с наставници учителите по готварство Мария Делинова и Павлина Богоева. Съставът на отборите е излъчен от паралелките по готварство в Комплекса. 

Те ще трябва да подготвят основно ястие и десерт за час и половина, след което ще ги предоставят на журито за дегустация. Наградите са осигурени от Хотел Лайпциг в Пловдив. Очаква се на конкурса да присъства заместник-кметът Георги Титюков.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzpitanici-na-KSU-Sv-Georgi-s-uchastie-v-kulinaren-konkurs-422407
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.