Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Награди за педагози от Пловдивска област
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:32 / 04.04.2013Коментари ()1556
© Plovdiv24.bg
Педагози от училища, детски градини и комплекси от цялата страна представиха добри практики и съвременни форми на работа в приключилата писмена част на конкурс за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности. Конкурсът се организира от Фестивална програма "Приятели на България" , в партньорство с Министерство на образовението, младежта и науката, Синдиката на българските учители и Националния дворец на децата. 

В първата част на конкурса изключително успешно се представиха учители от област Пловдив. Горица Евтимова Петрова, старши учител в ОУ "Ст. Михайловски", гр. Пловдив е отличена с трета награда - грамота и парична премия от 200 лв за доклада си на тема "Изкуството на словото - разгръщане на творчески импулси и разчупване на стереотипи".

ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Стрелци с директор Нина Пацева получава наградата на Министерство на образованието, младежта и науката. Цялостна политика на това училище за развитието на извънкласната дейност представиха учителите Румяна Тодорова, Десислава Бориславова и Димитрина Тачева.

Специалната награда на Синдиката на българските учители е за Снежана Донева - вокален педагог в Общински детски комплекс, Пловдив. 

Наградите на Националния дворец на децата отиват в ЦДГ "Деница", гр. Пловдив и педагожката Диана Кънева за работата й с ученици от СОУ "Св.Св. Кирил и Методий". Ели Грозева - директор на детското заведение и учителката Милена Шишкова представиха работата си в направление "Изкуства". 

Наградите ще бъдат връчени по време на семинар и практическа част на конкурса през месец юни в КК Албена. Награден фонд от 6 000 лв., осигурен от Фестивална програма "Приятели на България" и Специална награда на Синдиката на българските учители очакват художествени ръководители и техните възпитаници в останалите категории от практическата част на конкурса - "Ден на таланта", Албена 2013. Заявки за участие в направления музика, танц, театър и изобразително изкуство се приемат до 1 май. Допълнителна информация на www.festival-bg.com.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nagradi-za-pedagozi-ot-Plovdivska-oblast-425368
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.