Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цветан Цветанов ще проведе работно посещениe в област Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 12.04.2013Коментари ()2232
© Plovdiv24.bg
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в Област Пазарджик. Утре от 9:00 ч. в читалище "Теофил Бейков", в село Калугерово, Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Община Лесичово. В 10:30 ч. зам.-председателят на ПП ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията от Панагюрище, в камерната зала на театър "Дом паметник", в града. 

В 12:15 ч. Цветанов ще проведе среща със симпатизанти на ГЕРБ от Брацигово в Културен дом "Васил Петлешков", в общината. От 14:15 ч. е предвидена среща на председателя на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ с членове и симпатизанти на партията от Пещера, в местното читалище "Развитие". В 15:10 ч. Цветан Цветанов ще бъде в Батак, където ще се срещне с граждани от общината в читалище "Четвърти май". В 16:15 ч. зам.-председателят на ПП ГЕРБ ще се срещне и с членове и симпатизанти на партията от град Ракитово, в местното читалище "Будилник" на площад "Централен".

В 18:00 ч. Цветан Цветанов ще пристигне в град Пазарджик, където ще се срещне с членове на ГЕРБ в офиса на партията на ул. "Екзарх Йосиф" 15А, ет. 2. От 19:00 ч. на 13.04.2013 г. на площад "Константин Величков" в центъра на Пазарджик, Цветанов ще представи водача на листата на ГЕРБ в 13-и многомандатен избирателен район, както и кандидатите за народни представители от партията в областта. Събитието е част от програмата на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. 

Пред жителите на Пазарджик ще бъдат представени и основните акценти от програмата за развитие на България на ПП ГЕРБ. За доброто настроение ще се погрижат ансамбъл "Българе", Рафи и актьорите Любомир Нейков и Димитър Рачков.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Cvetan-Cvetanov-shte-provede-rabotno-poseshtenie-v-oblast-Pazardzhik-426912
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.