Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Асеновградски клошар намушка млад мъж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:28 / 16.04.2013Коментари ()1895
© Plovdiv24.bg
Вчера, около 20.25 ч. в Първо Районно управление "Полиция" Бургас се е получило съобщение от диспечер на "Пътна полиция" за мъж с прободна рана в областта на врата. Той отворил вратата на жилището си, разположено на ул. "Климент Охридски", на представители на органите на реда, които търсели информация за адрес на друг гражданин.

След разговора с полицаите е установено, че 30-годишният бургазлия получил нараняването преди 30 минути от непознат мъж, който спял на пейка пред Община Бургас, по повод спречкване между тях двамата.

Констатирано е, че преди инцидента бургазлията, приятелката му и негов 32-годишен познат / бивш приятел на момичето/ били пред сградата на Общината, като двамата мъже си изяснявали междуличностните взаимоотношения. Неочаквано в разговора им се намесил непознатият нападател, който спял на пейка - мъжете му направили забележка, но след малко разговорът им отново бил прекъснат. Това дало повод на 30-годишния бургазлия да подгони непознатия в градинката пред Общината, като след малко се върнал при приятелката си и бившия й приятел и заявил, че е прободен с остър предмет в областта на врата, но не било нещо сериозно. 

Взел приятелката си и се прибрали в жилището на ул. "Климент Охридски", където не след дълго позвънили пътните полицаи, които търсели адреса на негов съсед. Когато видели кръвта по бургазлията те сигнализирали за инцидента и пострадалият е отведен от екип на "Спешна медицинска помощ" в МБАЛ - Бургас.

Нападателят е открит и задържан от полицейските служители на мястото на инцидента, където се върнал и продължил да спи - това е 36-годишният Р.А. с последен известен адрес в Асеновград / понастоящем клошар/. Р.А. е задържан за срок от 24 ч., като направил пълни самопризнания. По случая в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас е образувано досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Asenovgradski-kloshar-namushka-mlad-muzh-427517
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.