Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Събират в Пловдив производители на храни и големи търговски вериги
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 19.04.2013Коментари ()1749
© Plovdiv24.bg
Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и община Пловдив, с подкрепата на Българската банка за развитие организират среща-изложение на производители в областта на хранително-вкусовата промишленост и земеделието, в които ще участват представители на основни търговски вериги и експерти от правителствения и частния сектор.

Изложението ще бъде официално открито от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев утре от 10 часа в изложбена палата 14 на Международния панаир в Пловдив.

Инициативата е част от приоритетите на служебното правителство за подпомагане на малките и средните предприятия в условията на продължаваща криза. Целта на изложенията e българските предприятия да се срещнат с основните търговски вериги, както и да получат повече информация за стандартите, на които трябва да отговарят продуктите им, за да бъдат доставяни в магазинната мрежа на търговските вериги. 

Ще се предостави и информация за допълнителните възможности за финансиране на бизнеса чрез публични и частни източници. На изложенията фирмите ще могат да покажат безплатно мостри на своята продукция. Второто изложениe ще се проведе на 27 април във Велико Търново.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Subirat-v-Plovdiv-proizvoditeli-na-hrani-i-golemi-turgovski-verigi-428095
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.