Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Щури импровизации и джаз на живо от "радиото" на Мая Новоселска в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 24.04.2013Коментари ()867
©
Мая Новоселска ще разсмее майсторски пловдивската публика със своите фантазии днес - 24 април, в Драматичния театър. Актрисата мечтае и лети на вълните на "Едно малко радио". Спектакълът на Сатиричния театър трудно би могъл да се разкаже. Човек рядко разказва за всичко, което не му се е случило, но това направи Мая Новоселска. 

"Защото това, което не ми се е случвало, е много по-интересно от това, което ми се е случвало. Всеки може да разкаже за това, което му се е случвало, но да разкаже за това, което не му се е случвало, е къде-къде по-интересно и трудно", казва Мая. 

"Едно малко радио" донесе на актрисата ценните награди - Аскеер, Икар и Наградата на независимите критици за главна женска роля през 2012. Феновете на забавното предаване "Улицата" ще разпознаят разказите на малкия човек за личните му (не)преживелици. Импровизации, много смях с десетки щури персонажи и джаз на живо ще поднесе Мая Новоселска. Билети се продават на касата на Драматични театър.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shturi-improvizacii-i-dzhaz-na-zhivo-ot-radioto-na-Maya-Novoselska-v-Plovdiv-429033
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.