Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Христо Ковачки представи първата си книга в Балабановата къща в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:03 / 27.04.2013Коментари ()15551
©
Бизнесменът Христо Ковачки представи пред пловдивчани първата си книга: "Вселенски ред - Теория на познанието" в препълнената възрожденска зала на Балабановата къща. "Никога не съм си представял, че някога ще напиша книга. Но реших, че трябва да споделя своята натрупана информация и събрах млади хора, за да ми помогнат. Смисълът на човешката цивилизация е генерирането на знания - това се опитвам да обясня в книгата", каза Ковачки пред десетките пловдивчани, наредили се за автограф. "Вселенски ред. Теория на познанието" предлага концепция за нов поглед върху нещата в обществото, книгата е физико-философска, с много малко политика, каза авторът й. Той подчерта, че трудът е създаден от колектив, като по доказателствената част от научния материал са работили петима млади учени.
"Да се представя книга, която е посветена на теорията на познанието, е предизвикателство", каза при представянето литературният критик и шеф на издателство "Захари Стоянов" Иван Гранитски. По думите му книгата е ценна с това, че те кара да размишляваш. "А какво по-хубаво от това да размишляваш, да търсиш отговори, да бъдеш буден. Още Христос е казал: Бъдете будни. Когато едно общество размишлява и е будно, то се отърсва от лъжите и илюзиите", посочи Гранитски.

Десислава Филипова от авторския колектив на книгата и дългогодишен ПР на Христо Ковачки заяви, че от 10 години работи с него и всеки ден й поднася изненади. "Но голямата изненада дойде в един ден, в който той представи пред нас теорията на познанието в 7 принципа. Те залегнаха в книгата, която е един пример за лично самоусъвършенстване. Написахме я като физически модел на идеалния свят", каза Десислава. Заедно с книгата в Балабановата къща творческият колектив раздаде и снопче с моливи, на които бяха изписани 7-те принципа на теория на познанието.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Hristo-Kovachki-predstavi-purvata-si-kniga-v-Balabanovata-kushta-v-Plovdiv-429759
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.