Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Завърши основният ремонт на ул. "Дрян" в "Западен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 09.05.2013Коментари ()2430
© Plovdiv24.bg
Кметът на район "Западен" Десислава Желязкова ще открие ул. "Дрян" след направения основен ремонт. Събитието ще се случи на 10 май 2013 година от 11,00 часа на кръстовището на ул. "Дрян" и ул. "Солунска" /до ЦДГ "Светла"/. Поканени са да присъстват заместник-кметът Димитър Кацарски, кметовете на останалите 5 района в Пловдив, представители на фирмата-изпълнител, служители на администрацията на район "Западен" и живеещите в микрорайона.

Изпълнено бе цялостно обновяване на терена - нови асфалтови настилки, тротоари, подмяна на ВиК мрежа, оформяне на градинките и озеленяването им, както и изграждане на паркоместа. Сега улица "Дрян" осигурява безпроблемен достъп освен до домовете на живеещите около 1000 души там, но и за гражданите, които ползват услугите на 4 ДКЦ и МБАЛ "Каспела", ЦДГ "Светла" и детска млечна кухня "Лакомото мече", уточни Десислава Желязкова

Първата копка на реконструкцията бе направена на 3.10.2012 година от кмета на града Иван Тотев и Желязкова. Средствата в размерна 200 000 лева са осигурени от бюджета на община Пловдив, част от които са от компенсациите за софийския боклук. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zavurshi-osnovniyat-remont-na-ul-Dryan-v-Zapaden-431530
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.