Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дърво се сгромоляса отново, този път върху детска площадка! Едно хлапе пострада!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 30.05.2013Коментари ()6779
Още едно дърво падна вчера следобед в Пловдив, този път на булевард "Шести септември" 214, научи Plovdiv24.bg от очевидци. От думите им стана ясно, че леко пострадало е едно дете. На въпросното място се намира детска площадка, на която освен малчугани, почти винаги има и много родители, баби и дядовци, които ги придружават. Хлапето си е играело на катерушките вчера следобед около 16,00 часа, когато става инцидентът. Аварийна група е вдигнала падналото дърво, но притеснени съседи споделиха пред репортер на сайта, че в същия район има още три дървета, които всеки момент могат да предизвикат неприятни инциденти.

Припомняме, че също вчера на редакционната поща на сайта получихме сигнал от притеснена пловдивчанка, която е видяла как огромно дърво пада на ул. "Филип Македонски", близо до Цар Симеоновата градина, което като по чудо не е отнело човешки живот. От ОП "Градини и паркове" бяха категорични, че дървото не е изгнило или изсъхнало, а причина за инцидента е силният вятър.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Durvo-se-sgromolyasa-otnovo-tozi-put-vurhu-detska-ploshtadka-Edno-hlape-postrada-435108
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.