Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След сигнал на Plovdiv24.bg: Басейнът на ЦДГ "Валентина" заработва от новата учебна година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:31 / 04.06.2013Коментари ()2922
©
Така се забавляваха малчуганите в басейна на ЦДГ "Валентина", преди да стане неизползваем
В началото на месец февруари Plovdiv24.bg ви алармира, че закрития басейн в ЦДГ "Валентина" в "Южен" се нуждае от спешен ремонт, за да може да се ползва от малчуганите, посещаващи забавачката. Тогава репортер на сайта се свърза с директорката на градината Павлина Драголова, която обясни, че от началото на учебната 2012-2013 година съоръжението е неизползваемо, тъй като през лятото на миналата година е протекло.

Веднага след разговора с Драголова, се свързахме с администрацията на район "Южен", както и на Голяма община. Последва оглед на общинските експерти, от който стана ясно, че за ремонта на басейна са нужни 17 000 лв. Последва и обещание, че за новата учебна година съоръжението ще работи. 

Така и стана. Към днешна дата кметството на района в лицето на и.д. кмет Людмил Русанов обяви, че със средства по фонд "Козлодуй"ще се направи ремонт на басейна, който не е реконструиран от близо 30 години. Ще бъде изградена и модерна вентилационна система. Съоръжението ще отвори врати за децата от есента на тази година.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-signal-na-Plovdiv24bg-Baseinut-na-CDG-Valentina-zarabotva-ot-novata-uchebna-godina-436047
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.