Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Грандиозен самостоятелен концерт на Антония Маркова в лятно кино "Орфей"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 18.06.2013Коментари ()2641
© Plovdiv24.bg
Заместник-кметът Георги Титюков представи предстоящия концерт на младата изпълнителка от конкурса "Гласът на България" Антония Маркова на пресконференция в заседателната зала на Община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. След 16 години творчество тя е решила да направи грандиозен самостоятелен концерт на 20 юни в лятно кино "Орфей" от 20.30 часа. 

Пловдивчани ще имат възможността да чуят авторските песни на изпълнителката, които е създала до момента съвместно с композиторите Димитър Гетов, Петър Куцарски, Валери Костов и Ивайло Терзиев. В лятното кино ще звучат емблематични кавъри на световни хитове в изпълнение на Антония. 

"До този момент те са оставили своя почерк в моето израстване, като изпълнител", коментира певицата.

Публиката ще се наслади на живо и на песента кавър на Ищар, с която Антония Маркова завладя сърцата в популярното реалити шоу. Официални гости на концерта ще бъдат Маргарита Хранова, Коцето Калки, струнен квартет "Интро" и музиканти от "Биг бенд Пловдив". 

Два балета ще забавляват присъстващите по време на изпълненията. Това са  Мюзикхолен театър - Пловдив и балет "Велвет". Входът ще е 6, 8 и 10 лева. Младата изпълнителка ще дари всички приходи от продажба на билети на комплекса за социални услуги "Олга Скобелева". Идеята е средствата да послужат за изграждане на детска площадка към центъра за настаняване от семеен тип, който е за деца с увреждания и се намира в район "Южен".

Plovdiv24.bg е медиен партньор на събитието.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Grandiozen-samostoyatelen-koncert-na-Antoniya-Markova-v-lyatno-kino-Orfei-438505
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.