Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приключи кърпенето на дупки в селата от община "Родопи"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 16.07.2013Коментари ()1450
©
Приключи мащабното кърпене на дупки в 19 населени места от община "Родопи". За целта бяха заделени 134 хиляди лева. При среща с жителите на село Златитрап е получен сигнал, че ремонта не отговаря на количеството и качеството при зададените параметри. Кметът на "Родопи" Пламен Спасов е разпоредил да се създаде комисия, която да провери ремонтните дейности. 

"Добрият мениджър трябва да прави проверки и на междинния етап, след като се раздадат задачите, а не да се запълнят дупките във всички села и после да се окаже, че работата не е свършена както трябва", коментира кметът Спасов. 

По тази причина сформираната комисия отиде на място. В нея беше включен и човекът, подал сигнала. В протокола след огледа всички членове са констатирали, че положения асфалт в квадратни метри дори е в повече и че нарушения не са налице. Кметът на "Родопи" ще продължи с проверките при ремонтните дейности. 

В същото време приключи преасфалтирането на част от пътя Ягодово-Пловдив, където се положи 6 сантиметра асфалт. Това струваше 180 хиляди лева. Ямите по това трасе тормозеха шофьорите с години, имаше дълбоки дупки, кръпки и неравности. На три места дори шосето беше пропаднало. 

"Ремонтирахме пропаданията на трите моста, които бяха сериозни. Отнехме повърхностният 4-сантимертров слой и отново направихме преасфалтиране", съобщи кметът Пламен Спасов



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Priklyuchi-kurpeneto-na-dupki-v-selata-ot-obshtina-Rodopi-443420
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.