Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: Община Пловдив няма вина за инцидента в ГДК
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 17.09.2013Коментари ()2298
© Plovdiv24.bg
"Община Пловдив няма вина за случилото се вчера в Градския дом на културата", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg кметът Иван Тотев. По думите му, общинските служители, работещи в обекта са били достатъчно добре обучени и инструктирани.  

Градоначалникът беше категоричен, че с наличието на Акт 16 градската институция е изпълнила всички нормативни изисквания за сградата. 

"Точно заради такива инциденти не бързахме с издаването на акта за сградата и бяхме така предпазливи спектаклите да стартират чак след като подписването на документа стане факт", подчерта се още тотев. 

По думите му, с него била споделена една от версиите за инцидента, но тъй като в момента се води разследване, той не поиска да я конкретизира.

Припомняме, че както вече писахме, метален прът за окачване на конструкции в Концертната зала на ГДК падна и удари трима работника. Пострадалите бяха настанени в УМБАЛ-а. След преживяния шок те бяха прегледани и изписани. Достъпът до сградата беше забранен, на мястото имаше органи на полицията, води се разследване по случая.


Още по темата: общо новини по темата: 3
18.09.2013 »
16.09.2013 »
16.09.2013 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-Obshtina-Plovdiv-nyama-vina-za-incidenta-v-GDK-454325
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.