Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
По 15 точки дневен ред ще дебатира ОбС на града на утрешното си заседание
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 02.10.2013Коментари ()1695
© Plovdiv24.bg
По 15 точки дневен ред ще дебатират на утрешната сесия ОбС на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ще се гласува даване на разрешение на управителя на "Център за психично здраве-Пловдив" ЕООД да закупи водогреен котел за отопляване на сградния фонд на лечебното заведение.

Предложението на Розалин Петков, зам.-кмет в Община Пловдив, за предприемане на законодателни инициативи съвместно от комплексните онкологични центрове и Специализираните болници по онкология за промени в нормативните документи, касаещи финансово икономическото състояние също ще бъде гледано на заседанието на местния парламент.

Бащиците ще дадат своя вот и за пазара до Гребната база, който беше създаден след като стартираха ремонтите на "Четвъртък пазар". Сега тържището до стадион Пловдив ще стане постоянно поради големия интерес къч него от търговци и клиенти. То ще се казва "Гребна база". 
 
Утре ще се определи и представител на Община Пловдив в заседанието на Общото събрание на "Асоциация по В и К - Пловдив". Ще се вземе и решение за актуализиране на Годишната програма на община Пловдив за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2013 г.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Po-15-tochki-dneven-red-shte-debatira-ObS-na-grada-na-utreshnoto-si-zasedanie-457054
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.