Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворителен търг на вино в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 22.11.2013Коментари ()757
©
"Ротаракт клуб" Пловдив за трета поредна година организира благотворителен търг на вино. Той е една идея, която с времето превърнахме в свой ежегоден проект. С помощта на приятели, дарители и съдействието на местни фирми и винопроизводители ние, младежите от "Ротаракт клуб" Пловдив, успяваме да дарим надежда вече две години. Каузата, зад която заставаме и тази година, е бедността. Бедността, която осъжда на глад възрастни хора, самотни майки, а дори и деца.

По официална статистика бедността в област Пловдив се е увеличила с 17% спрямо 2012 година. Отново по официална статистика в графата социално слаби попадат около 30 000 души. Само 2000 от тях получават адекватна помощ и подкрепа. През последните две години ние успяхме да дарим на още 20 човека топъл обяд в продъжение на 4 месеца. 

Тази година отново сме подготвили интересна програма - освен да закупите оригинална бутилка вино ще можете да се насладите и на танцови изпълнения, да участвате в томбола с множество награди и да дегустирате различни сладки изкушения.

Ние знаем, че не можем да се преборим с всички несправедливости, но се надяваме с Ваша помощ да направим света малко по-добър и усмихнат. Ние просто вярваме.

Вярваме, че благородството и милосърдието не са просто забравени добродетели. Вярваме, че преди да бъдеш който и да е, първо трябва да бъдеш човек. Помогнете ни заедно да докажем, че трудните времена, в които живеем не се прекършили човешкото в нас. Помогнете ни да подарим топъл обяд на нуждаещи се, заявяват от "Ротаракт клуб" Пловдив.

Проектъта се реализира с любезната подкрепата на БЧК в обществена трапезария - гр.Пловдив, ул."Изток" 48


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Blagotvoritelen-turg-na-vino-v-Plovdiv-465450
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.