Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сдружението на издателите на бизнес софтуер стартира кампаниия ''BSA идва във вашия град''
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:36 / 18.02.2005Коментари ()879
Със серия инициативи в Пловдив от 21 февруари Сдружението на издателите на бизнес софтуер /The Business Software Alliance – BSA/ стартира серия от регионални инициативи в подкрепа на използването на легален софтуер и защита на интелектуалната собственост под надслова „BSA идва във вашия град”.
Целта на кампанията е популяризирането на идеята за безопасна и законосъобразна електронна среда. Сред основните акценти ще бъде темата за легализацията на софтуера в малките и средни фирми и ефективното управление на техните софтуерни активи. Посланията ще бъдат насочени към крайните потребители на софтуер, мениджърите и системните администратори, които носят отговорност за правилното управление на софтуерните активи и законосъобразното придобиване и използване на компютърни програми.
В рамките на кампанията се предвиждат срещи-дискусии с представителите на регионалните печатни и електронни медии, академични форуми, разпространение на информационни брошури и координирани действия с правоприлагащите органи в съответния регион.
BSA е международна нестопанска организация, полагаща усилия за създаването на безопасна и законна онлайн среда. Сдружението представлява на международния пазар и пред съответните правителствени органи и организации световната софтуерна индустрия и партниращите й хардуерни производители. Членове на BSA са компании като Адоби, Апъл, Аутодеск, Бентли Систъмс, Борланд, Веритас Софтуер, Ейвид, Интернет Секюрити Систъмс, Макромидия, Майкрософт, МакАфи, Сайбейз, Саймантек, СНС Софтуер/Мастъркам, СолидУъркс, ЮДжиЕс, както и българските софтуерни издатели и разпространители АктСофт, Датекс, ДиТра, ЕнТи СиЕйчЕс и Прософт.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sdruzhenieto-na-izdatelite-na-biznes-softuer-startira-kampaniiya-BSA-idva-vuv-vashiya-grad-4656
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.