Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Асеновградчанка се самоуби заради борч от комар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 05.12.2013Коментари ()3464
© Plovdiv24.bg
Удавената край Асеновград жена е била затънала в борчове заради комар. Трупът е на 47-годишната Бойка Димитрова, а тялото било забелязано от случайни минувачи във вторник. Инцидентът не бе оповестен от полицията. Близки до семейството, твърдят, че става въпрос за дългове в размер на между 80 000 и 100 000 лева, в които семейството потънало.

Жената е била с увързани с тиксо крака. Според разследващите в случая става въпрос за самоубийство, защото по тялото няма следи от насилие.

Според специалисти в криминологията е напълно възможно човек, който иска да се удави, да си върже краката.

Съседи на семейство Димитрови коментираха, че Бойка и съпругът й Камен са били пристрастени към хазарта. Същото важи и за 27-годишния им син Йордан. Единствено Христо - другият им син, който живее в Англия, се спасил от този порок.

Комшии разказаха, че Бойка и Камен са работи в Комбината за цветни метали, където заплатите са над средните, но семейството постоянно имало проблеми с парите, защото проигравало всичко на комар.

В трагичния ден, когато се самоубила Бойка, Камен я потърсил по телефона по обяд, но тя не му вдигнала. Мъжът отишъл за риба и когато се прибирал, пред дома му го чакали полицаи, които му казали трагичната вест.

Мъжът е в потрес, съседи и роднини също. Един от тях разказа, че преди 2-3 години семейството имало хубав апартамент с мансарда на Тополовския път. Фамилията обаче продала апартамента заради борчове, а после и мансардата.

Поклонението пред тялото на жената е било днес. То се е състояло в кооперацията, в която семейството е имало апартамент, защото на втория етаж живее свекървата.



Източник: Блиц


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Asenovgradchanka-se-samoubi-zaradi-borch-ot-komar-467765
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.