Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова екопътека в Красново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 12.12.2013Коментари ()1776
©
Иван Бабаджанов
Кметът на село Красново Иван Бабаджанов от ГЕРБ подкрепи изграждането на нова екопътека. Тя е оборудвана с всичко необходимо и според първоначалните впечатления е изключително интересна за децата. Екопътеката е направена по ОП "Околна среда" и е на стойност 5 хиляди лева. Това обаче е само частица от добрите неща, които се случват в селото. Със съдействието на общинския кмет на Хисаря, подкрепен от ПП ГЕРБ, инженер Пенка Ганева, е ремонтирана проблемна улица в населеното място. Тя е реконструирана основно и са поставени отводнителни решетки. Изкопани са отводнителни канали. 

Вече е факт и така дълго чаканият санитарен възел в гробищния парк в селото, за който неведнъж са настоявали красновци. Почистено е и коритото на реката от наноси и затлачвания. До сега те често са създавали предпоставка за разрушаване на пешеходните мостове и имало опасност от наводнения.

По думите на кмета Бабаджанов селото е готово за зимата. Според него,  въпреки че страната ни е в криза, когато човек има хъс и желание, нещата се случват. Защото понякога не всичко опира до пари, а до организация и желание, коментира още Бабаджанов.

Преди големите студове да сковат земята, село Красново е облагородено и с обезопасени проблемни места и участъци, благодарение на добрата съвместна работа между общинския и селския кмет, и двамата подкрепени от ПП ГЕРБ.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Nova-ekoputeka-v-Krasnovo-468804
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.