Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наградиха призьорите във фотоконкурса "Улови мига на доброто"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 12.12.2013Коментари ()1514
©
Наградени бяха участници в организирания от район "Централен" фотоконкурс на тема "Улови мига на доброто". Наградите връчи заместник-кметът на района инж. Тошо Пашов.

Ученическият фотоконкурс "Улови мига на доброто" се организира за втора поред година и е част от програмата на Местната комисия БППМН при район "Централен" за превенция на противообществените прояви сред подрастващите.

Темата на конкурса и условията за участие имат за цел да провокират творческия поглед на децата към доброто като средство за "противопоставяне" на често срещаните в ежедневието ни негативни нагласи, апатия, бездушие и различни форми на насилие. Освен прекрасни фотографии, голяма част от учениците изпратиха и затрогващите "истории" на снимките, наред с позитивните си послания към тях. Награди получиха:

Първа награда за снимка "Спаси живот - подай ръка", изпратена от участниците в първа група на Националната търговска гимназия - Сабрина Хамруни, Васил Николов, Веселин Донов, Ива Делчева и Михаела Билева.

Втора награда за Снимка "Дете дава любимата си играчка на нуждаещия се", изпратена от Вяра Антонова - X а клас, СОУ "Св. Паисий Хилендарски".

Трета награда за снимка "Мигове на доброта и любов между поколенията", изпратена от Алекс Чобанова - XII клас, ГХП "Св. Св. Кирил и Методий".

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни определи и поощрителни награди за тези участници, чиито снимки не са класирани за първа, втора и трета награда, но са одобрени за участие във фотоизложбата: Маринела Стефанова, Кристияна Рунтева, Софи Добрикова, Мариела Пеевска, Карина Проданова, участниците от II гр. на НТГ и участниците от III гр. на НГТ.

Конкурсът се провежда традиционно в районната администрация, като позитивно послание към младите хора- да търсят и откриват красивото в отношенията и доброто в живота.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nagradiha-prizyorite-vuv-fotokonkursa-Ulovi-miga-na-dobroto-468905
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.