Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Конкурс "Мултимедийна презентация за психоактивни вещества" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:10 / 17.12.2013Коментари ()1383
© МВР
Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2013 г. и годишната кампания "Животът е дар, не го погубвай", Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, проведоха конкурс на тема: "Мултимедийна презентация за психоактивни вещества" сред ученици (горен курс 8-12 клас) от всички среднообразователни училища и професионални гимназии в Пловдив. 

Целта на тази кампания е да се фокусира вниманието на младите хора към тази актуална за обществото тема, да се провокира тяхната креативност и инициативност за поднасяне на подобен тип информация сред ученици. 

Официалното награждаване на победителите от конкурса ще се проведе днес от 13.00 ч. в Заседателната зала на Община Пловдив.

Награди ще получат четирите най-добри презентации, отличили се с творчество и креативност на участниците, като техните автори ще имат възможността да ги представят на публиката преди награждаването. Допълнителни стимули ще има и за следващите 20 /двадесет/ презентации по реда на класиране, от общо 62 /шестдесет и две/, постъпили за участие в конкурса.

Отличените презентации ще получат широка популярност, чрез използването и разпространението им в дейностите на ПИЦ - Пловдив, както в пловдивските училища, така и на обществени събития и мероприятия, провеждани от ОСНВ - Пловдив.

Критерии при оценяването:

- Информацията в презентацията - да е по темата за психоактивните вещества, достоверна и адекватно представена;
- Концепция на презентацията - да има концептуална линия, която е следвал участника (напр. леки наркотици, твърда дрога и тн.), а не просто хаотично представяне на куп вещества
- Цялостния изглед - подходящ ли е снимковият материал - презентацията ще бъде представяна на деца и младежи; адекватно ли е компилирана съвкупността от фон, снимки, информация.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Konkurs-Multimediina-prezentaciya-za-psihoaktivni-veshtestva-v-Plovdiv-469613
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.