Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Концерт подпомага две семейства от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 18.12.2013Коментари ()1402
©
Фондация "Светът на Ерика" организира благотворителен концерт "Усмивки за Алекс и Дари", който ще се проведе на 21 декември 2013 г. от 18:30 часа в Концертна зала на Държавна опера - Пловдив. Целта е да се подпомогнат две семейства от Пловдив, които ежедневно се борят за по-добро бъдеще за децата си - Божидара Георгиева (на 5 години) с диагноза детска церебрална парализа и Алекс Колев (на 7 години) с диагноза аутизъм. Събраните средства ще се използват за покриване на разходи за физиотерапия, рехабилитация, логопед, психолог, ресурсен учител, арт терапия и плуване.

В концерта ще се включат младите пловдивски таланти от "Нов Музикален Център" с вокален педагог Георги Симеонов, танцьорите от Street Dance School The Center. Специални гости на събитието ще са Цветелина Янева, JJ и Богдана Петрова, които ще пеят благотворително за каузата. Билетите са по 8 лева и могат да се закупят от касата на Концертна зала.

Над 17 000 лева са средствата, събрани от изявите на певците, подпомогнали през годините деца без родителска грижа, клиника по детска онкохематология към УМБАЛ «Св. Георги» и деца, болни от диабет.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koncert-podpomaga-dve-semeistva-ot-Plovdiv-469855
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.