Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова техника се включи в косенето на "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 29.05.2014Коментари ()3703
Със съвместните усилия на кметството в "Тракия", ОП "Градини и паркове" и ОП "Чистота" не спираме да косим, увери кметът на района Костадин Димитров.

Включваме се с част от най-новата си модерна техника, отбеляза директорът на ОП "Чистота" Иван Стоянов. Особено подходяща за целта е мултифункционалната датска машина Сity ranger 2250, която сред многобройния си прикачен инвентар има косачка и върши работа колкото поне 5-има работници, посочи той при съвместната с Костадин Димитров инспекция в Ротари парк.

"Това дава възможност на нашите служители да пренасочат вниманието си към зелените площи в междублоковите пространства", каза от своя страна директорът на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев и напомни, че неотдавна бяха закупени нови и по-ефективни от използваните до преди две години моторни косачки.

"Сity ranger 2250 е оборудвана с климатик и работи 365 дни в годината. Освен за косене, се използва за плевене, подрязване на храсти, метене, миене и снегопочистване", изброи Иван Стоянов. Според него това е доказателство колко правилна е политиката за закупуване на нова модерна техника.

Кметът на "Тракия" Костадин Димитров изрази удовлетворението си от добрата координация между районната администрация и двете общински предприятия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nova-tehnika-se-vklyuchi-v-koseneto-na-Trakiya-496670
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.