Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама загинаха в катастрофи край Пловдив, петима са ранени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 03.08.2014Коментари ()19219
© Plovdiv24.bg
Двама загинаха, а други трима са със сериозни наранявания след две тежки катастрофи вчера в областта. Първият инцидент станал около 3.30 часа на "Вълев мост" между Кричим и Стамболийски. Поради движение с несъобразена скорост лек автомобил "Пежо" излязъл вляво извън пътя и се блъснал в дърво. На място издъхнал 33-годишният водач на колата, от Стамболийски. Второто произшествие настъпило същия ден около 23 часа на пътя между Бяла река и първомайския квартал "Дебър". Всички участници в него са от Пловдив. При изпреварване лек автомобил "Ланчия", управляван от 35-годишната М.К., навлязъл в лентата за насрещно движение и се врязал в лек автомобил "Рено Канго". В резултат на сблъсъка е загинал 53-годишен пътник във втората кола, а 28-годишният шофьор и друг мъж на същата възраст са транспортирани в болница. Хоспитализирана е и 25-годишна жена, която пътувала в "Ланчия"-та. Според първоначалната информация състоянието и на тримата пострадали е тежко.

Неправоспособна шофьорка предизвика катастрофа вчера в Пловдив. Около 22.20 часа района на парк "Отдих и култура" на бул. "Шести септември" лек автомобил "Пежо", управляван от неправоспособната Я.И. /18 г./, отнел предимството и блъснал лек автомобил ""Субару" с 42-годишен водач. Медицинска помощ е оказана на 46-годишна пътничка от втората кола. След преглед жената е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьорите. Всички участници в произшествието са пловдивчани.

Моторист бе ранен при пътен инцидент вчера между асеновградските села Горнослав и Орешец. Към 17 часа А.С. /43 г./ от София се движил с несъобразена скорост с мотоциклет "Каджива", при остър завой навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал лек автомобил "Опел" с 39-годишна шофьорка от Марково. Мъжът е настанен в болница без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол. Водачката е тествана с дрегер, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Асеновград.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dvama-zaginaha-v-katastrofi-krai-Plovdiv-petima-sa-raneni-507146
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.