Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Организаторите на ''Евровизия'' представиха дизайна на конкурса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 18.03.2005Коментари ()983
©
Главната идея в оформлението на сцената и декорацията на фестивала, презентирана от киевския дизайнер Михаил Илко, е темата за пробуждането и ще я символизира цветче на разцъфнал папрат.
Илко обещава, че темата за обновяването на живота и очакването на чудото, ще бъде във всичко: от емблемата до външния вид на Двореца на спорта - той също ще бъде осветен в такива образи, че сградата ще изглежда като жива. Преди началото на концерта над главите на зрителите ще разцъфне огнен цвят на папрат, чиито лъчи ще останат във въздуха. Интересно е и решението за декориране на сцената. Всички нейни елементи ще се движат и ще променят цвета си.
По думите на дизайнера, в оформлението на сцената и декорацията ще има "много елементи, които ще се изменят, които ще стават повече, по-малко, ще се появяват и изчезват. Ще има малки сцени, които ще се променят на височина, ще има условни дървета, тъй като общата тема е - ние се оттласквахме от локва сред гората".
Продажбата на билети за "Евровизия" ще започне на 21-ви март. Те ще бъдат разделени на 11 категории и цените им ще варират от 10 до 200 евро, съобщи генералният подуцент на конкурса Павел Грицак.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Organizatorite-na-Evroviziya-predstaviha-dizaina-na-konkursa-5258
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.