Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
143 фирми са заявили участие за Международната изложба в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:30 / 18.03.2005Коментари ()738
©
В 11-то издание на Международната изложба "Природа, лов, риболов", която е част от програмата на Международния панаир, до момента са заявили участие 143 фирми от 17 държави. Изложението ще бъде открито на 30 март и ще продължи до 3 април 2005 г.
"Природа, лов, риболов" се провежда под егидата на Министерство на земеделието и горите със съдействието на Национално управление по горите. Ще бъдат представени 37 държавни дивечовъдни станции, обхващащи всички регионални специфики на страната, които доказват, че България може да предложи добро и атрактивно туристическо обслужване, както и отлични условия за лов и риболов.
Изложбата е съпътствана и с делови форум за специалисти и фирми на тема опазването и съхранението на природата. Основните акценти в изложбената програма са горскостопанска дейност, дивечовъдни и рибовъдни стопанства, дърводобивна промишленост, лов и риболов и принадлежности за тях, туризъм, конен спорт и други.
Според панаирния пресцентър голямата атракция за посетителите се очаква да бъде демонстрацията на автомобил с висока проходимост - най-новият Ланд Ровър. В рамките на изложението ще бъде експонирана и фотоизложба "Антарктида - живот сред ледовете", в която Свилен Панайотов ще представи 32 фотоса, запечатали отблизо уникалните обитатели на ледения континент - пингвини, тюлени и птици. Планират се още стрелба с лък, арбалет и с боен пистолет, демонстрация на гълъби, традиционният риболов за деца на панаирното езеро и киноложка изложба.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/143-firmi-sa-zayavili-uchastie-za-Mezhdunarodnata-izlozhba-v-Plovdiv-5270
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.