Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският окръжен съд задържа наркодилъра, опитал да подкупи полицаи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 21.03.2005Коментари ()501
©
Мярка за неотклонение “задържане под стража” наложи Пловдивският окръжен съд на Кочо А. (38 год.), обвинен в притежаване на 140 дози хероин, съобщиха от Съдебната палата. Както "Пловдив24" писа, същият беше задържан от служители на Шесто РПУ на 17 март след получаване на информация, че в жилището му в Столипиново се пакетират наркотици. След получено разрешение от дежурен съдия било извършено претърсване в жилището му. В хастара на якето му полицаите открили 140 бр. пакетчета тип “писмо” с кафяво прахообразно вещество. От извършения полеви тест се установило, че същото реагира на хероин. Общото тегло на наркотичното вещество е около 4 грама. Върху телевизора били намерени празни хартиени листа, с които се опаковал наркотика.
Съдът прецени, че съществува реална опасност обвиняемия да извърши друго престъпление и му наложи мярка “задържане под стража”.
Съдът задържа под стража и Иван З. (27 г.), обвинен в притежаване на 13 дози хероин, съобщиха още от Съдебната палата. Полицаите решили да извършат проверка на лицето, след като им се сторило съмнително неговото поведение. В момента, когато се насочвали към автомобила, обвиняемият излязъл навън и се опитал хвърлил на земята няколко пакетчета. След това било установено, че това са 13 пакетчета с високорисково наркотично вещество.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-okruzhen-sud-zadurzha-narkodilura-opital-da-podkupi-policai-5334
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.