Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изложба ''Заедно срещу дрогата'' се открива в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 24.03.2005Коментари ()1338
©
Изложба, предизвикала изключителен обществен интерес, ще бъде показана в Пловдив. Експозицията “Заедно срещу дрогата” е подготвена от Музея на МВР и Историческия музей в Пловдив и е част от програмата за превенция на младежките наркомании. В нея е представена визуална информация за най-разпространените наркотични вещества, впечатляващи експонати показват последствията от употребата на наркотици.
За пръв път такава изложба е представена в града преди 3 години и е посетена от над 22 000 души. Три години по-късно проблемът с употребата на наркотици става все по-сериозен сред младите хора и в новата версия на изложбата с актуални данни и експонати е представена дейността на Регионална дирекция на вътрешните работи и Районна митническа дирекция в Пловдив срещу наркопроизводството и трафика на наркотици.
Експозицията е подредена в зала "Съединение" на Историческия музей и ще бъде официално открита от кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков утре в 17 ч.
Изложбата ще продължи до месец юни 2005 г. и ще бъде отворена за посещение всеки ден от понеделник до събота включително, от 9.00 до 17.00 ч.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izlozhba-Zaedno-sreshtu-drogata-se-otkriva-v-Plovdiv-5427
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.