Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читателите и Plovdiv24.bg доказахме: Можем да влияем на политиците!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:38 / 17.05.2015Коментари ()6117
© Plovdiv24.bg
Гражданското общество в Пловдив е живо! Това доказахте вие - читателите на най-четената пловдивска медия Plovdiv24.bg след материалите, публикувани в медията по повод първоначално обявения поп-фолк концерт на Античния театър.

Двете статии в сайта ни бяха прочетени от десетки хиляди, а коментарите под тях бяха стотици. Пловдивчани, а и не само, с основание възнегодуваха срещу оскверняването на тази единствена по рода си забележителност у нас.

Благодарение на общите ни усилия разумът победи и общинската администрация реагира изключително бързо и адекватно.

Оттам заявиха на "Пайнер", че няма как концертът им да е на Античния театър и им предложиха няколко алтернативи, сред които стадиони и Летния театър на Бунарджика, като последният засега се очертава като фаворит за провеждането на събитието.

Стотици са примерите, в които ние от Plovdiv24.bg с вашата безценна подкрепа сме карали институциите да заработят и да коригират несправедливости в града ни.

Затова едно е сигурно - ние ще продължаваме да тормозим отговорните фактори в Пловдив, когато видим или когато ни посочите нередности, които не прилягат на хилядолетен град като нашия.

Бъдете все така активни и изпращайте вашите сигнали на редакционния ни имейл support@plovdiv24.com или ползвайте платформата за изпращане на сигнали във връзка с всичко, което ви е направило впечатление.

Благодарим Ви за винаги активната и актуална гражданска позиция. Заедно можем много!



Още по темата: общо новини по темата: 4
10.06.2015 »
19.05.2015 »
16.05.2015 »
15.05.2015 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitatelite-i-Plovdiv24bg-dokazahme-Mozhem-da-vliyaem-na-politicite-558434
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.