Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трима пловдивски магистрати са повишени в ранг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:50 / 14.04.2005Коментари ()2118
©
На пресконференция днес пловдивските магистрати отчетоха дейността си за изминалото тримесечие на тази година. Пресконференцията беше по по повод предстоящия Ден на Конституцията и професионален празник на юристите - 16 април.
Висшият Съдебен съвет е повишил в ранг "Съдия във Върховен касационен съд" трима окръжни магистрати от Пловдив - Елена Захова, Виолета Шипоклиева и Галина Арнаудова. От своя страна председателят на пловдивския Окръжен съд Сотир Цацаров е внесъл предложение във Висшия съдебен съвет предложение за награда - служебна благодарност и лична грамота за високите професионални успехи на съдиите Галя Георгиева и Бонка Дечева.
Сотир Цацаров е издал заповед за и за наказание - намаляване на трудовото възнаграждение на съдия от гражданското отделение на Окръжния съд за забавяне на съдебни актове. Името му не беше съобщено. Той е предупреден, че ако нарушенията продължат, спрямо него ще бъде образувано дисциплинарно производство за уволнение. "Ръководството на съда е доказало, че няма да проявява компромиси към такива прояви", заяви Сотир Цацаров. Информацията е предоставена от радио Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Trima-plovdivski-magistrati-sa-povisheni-v-rang-6114
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.