Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Участници в международната полицейска конференция днес разглеждат Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 15.04.2005Коментари ()1053
©
Участници в Международната полицейска конференция на тема ”Регионално полицейско сътрудничество в условия на глобализация, организирана престъпност и тероризъм”, която се провежда от 11 до 15 април в София, ще посетят днес РДВР Пловдив. Около 12 часа гостите, представители на 7 държави, са разгледали Стария град - Балабановата къща, къща “Хиндлиян” и Античния театър, съобщиха от пресцентъра на РДВР-Пловдив.
Международната полицейска конференция на страните от Югоизточна Европа се провежда под егидата на главния секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов и с финансовата подкрепа на Фондация “Ханс Зайдел”. Съорганизатор, съвместно с ДНСП е Международният институт по бойни и специални тактики. Темата “Регионално полицейско сътрудничество в условията на глобализация на тероризма и организираната престъпност” ще събере участници от ръководството на МВР, висши полицейски представители на Албания, Босна и Херцеговина, Люксембург, Македония, Румъния, Сърбия, Турция, Хърватска, Черна гора, както и на провинциите Бавария и Баден-Вюртемберг на Федерална република Германия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchastnici-v-mezhdunarodnata-policeiska-konferenciya-dnes-razglezhdat-Plovdiv-6127
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.