Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 27.04.2005Коментари ()1495
©
Идеен проект на арх. Б. Колчакова за многоетажен обществен паркинг в зоната на Международния панаир ще бъде гледан от Експертния съвет по устройство на територията в Пловдив на редовното му заседание днес. То започва в 9:30 ч. в сградата на Община Пловдив на пл. “Централен”1.

10.30 ч. в палата 19 на Международния панаир д-р Иван Чомаков ще открие официално атрактивната изложбена експозиция на компанията “Данон-Сердика”, наречена “Изкуството на млякото”.

Днес кметът Иван Чомаков ще се срещне с организационния комитет на с. Ягодово във връзка с провеждането на референдума за отделяне на селото от Община Родопи и присъединяването му към Община Пловдив. Срещата е насрочена за 12:00 и е породена от протестите на жителите на с. Крумово и с. Ягодово проведени в Пловдив този вторник. Още по темата:Иван Чомаков ще се срещне с комитета на с. Ягодово, искащ референдум за отделяне от общ.Родопи.

Хорът на малките момчета “Пловдив”, Смесеният хор “Гео Милев” и Хорът на пловдивските младежи “Стефка Благоева” ще изнесат Великденски концерт от 18.30 ч. в Етнографския музей.

От 19:00 в зала “Амбасадор” на хотел “Тримонциум” в Пловдив ще се проведе церемонията по връчването на традиционните награди "Данъкоплатец на годината".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstoyashto-za-denya-6477
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.