Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Почина обявеният за ранен мл. серж. Донев от Четвъртия батальон в Ирак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:33 / 03.05.2005Коментари ()1951
©
Младши сержант Валентин Николаев Донев, който беше ранен при пътно-транспортно произшествие по време на придвижването на ескорт от състава на четвъртия пехотен батальон в Ирак, е починал днес в 16.30 ч. българско време от раните си във военно-полевата болница в база "Шейба" в гр. Басра. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.
Младши сержант Валентин Николаев Донев, който почина след раняване при катастрофа днес в Ирак, освен счупен крак е имал и три счупвания в таза и вътрешен кръвоизлив, съобщи пред БТА говорителят на Министерството на отбраната Владислав Прелезов, цитирайки информация на началника на ВМА бригаден генерал Стоян Тонев.
Младши сержант Валентин Николаев Донев е роден на 5 ноември 1971 г. в гр. Русе. На служба в Българската армия е от 29 септември 2000 година. Участвал е в мисии в Камбоджа и в първия пехотен батальон в Ирак. За произшествието е уведомена съпругата на загиналия военнослужещ.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pochina-obyaveniyat-za-ranen-ml-serzh-Donev-ot-Chetvurtiya-batalyon-v-Irak-6640
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.