Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Захари Георгиев: Правителството на НДСВ действа тайно зад гърба на пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 10.06.2005Коментари ()1607
Днес се очаква Захари Георгиев да сезира окръжния прокурор за опита на правителството да се приватизира тайно двузвездният хотелски комплекс на Пловдивския международен панаир в атрактивното смолянско село Гела. Това обяви самият той вчера, на свиканата от него извънредна пресконференция.
Сделката включва два имота на обща площ 3700 квадратни метра – с две сгради на четири и на два етажа, и с пречиствателна станция за отпадни води. Начална цена е 258 600 лева. През последните десет години комплексът в Гела е бил ремонтиран и модернизиран за над 1 милион и половина лева, допълни Захари Георгиев. Процедурата трябва да приключи до 20 юни.
И това става в предизборен период, когато политическите сили се надпреварват да предлагат разумни решения за управления, а правителството на НДСВ действа тайно зад гърба на пловдивчани. Целта е отново някой да се облагодетелства, както в случая с пета палата преди няколко години, коментира Захари Георгиев.


Още новини от Избори 2005:

https://www.plovdiv24.bg/novini/izbori2005/Zahari-Georgiev-Pravitelstvoto-na-NDSV-deistva-taino-zad-gurba-na-plovdivchani-7698
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.