Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още 4 организации обявиха, че подкрепят НДСВ на изборите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 22.06.2005Коментари ()1606
©
“Съюз на репресираните в България след 1944 г”, “Български национален фронт-Инк”, Асоциация на” Български национален фронт-Пловдив” и Движение “6-ти април” обявиха своята подкрепа за НДСВ.
След като внимателно се запознахме с програмите за управление, които различните политически сили предлагат за управление на България през 2005-2009г, взехме решение да призовем всички да гласуват за Национално движение Симеон втори, съобщиха началниците на организациите.
Водени от патриотични чувства и загрижени за просперитета на България, ние считаме, че пътят, по който тръгнахме 2001г., е правилният и трябва да бъде продължен. Премиерът на републиката Симеон Сакскобургготски е най-добрият премиер, който България е имала през последните 15 години.
Всички преживяхме тежко и болезнено прехода след демократичните промени. Наред със свободата и демокрацията, безценни завоевания на българския народ, ние бяхме свидетели на конфронтация и разделение, които пречеха за по-бързото ни приобщаване към европейските ценности и за постигането на личния успех на хората.
През последните четири години правителството начело със Симеон Сакскобургготски успя да осигури на България и всички нас спокойствие и възможност да планираме живота си, защото пред родината ни вече има ясна перспектива. Тази перспектива ще ни даде възможност да заемем достойно място в европейското семейство и заедно с това възможност децата ни да се развиват и реализират в нормално общество.
Затова призоваваме всички да подкрепят с гласа си партия НДСВ, за да победят разума и добрите възможности за цялото българско общество!


Още новини от Избори 2005:

https://www.plovdiv24.bg/novini/izbori2005/Oshte-4-organizacii-obyaviha-che-podkrepyat-NDSV-na-izborite-7989
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.