Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Автобус N 21 пак с променен маршрут, пловдивчани в неведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 09.03.2009Коментари ()2428
© Plovdiv24.bg
След множество получени в редакцията на Plovdiv24.bg сигнали за съдбата на автобусна линия 21, потърсихме информация за маршрута й. От "Градски транспорт" обясниха, че тя е имала експериментален маршрут от ЖР "Тракия" до ТК "Марица" приблизително половин година. От ноември 2008 година тази линия е променена, тъй като според експертите се оказала нерентабилна. Поради това и съгласно договора с община Пловдив, е върната към стария си маршрут.

По многобройни молби на граждани и кметството на район "Източен" с решение на общинския съвет  за по-добра връзка между "Източен" и ЖК "Тракия" от 25 февруари 2009 е възстановен маршрутът на линия 21 както следва: ТК "Марица" - ул. "Д. Стамболов" - ул. "Победа" - бул. "6-ти септември" - бул. "Източен" - "Цариградско шосе" - "Ягодовско шосе" - "Княз Борис І" - ул. "Съединение" - "Проф. Цветан Лазаров" - ЖК "Тракия" А 12.

Граждани обаче твърдят, че информацията е недобре разпространена и хората чакат напразно по спирките и дори не подозират за промените в маршрута.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Avtobus-N-21-pak-s-promenen-marshrut-plovdivchani-v-nevedenie-80434
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.