Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
РИОКОЗ Пазарджик даде тема за размисъл на младите - “Живот или дрога”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:04 / 30.06.2005Коментари ()1259
©
“Живот или дрога” – над тази дилема Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве” – Пазарджик, призова да размислят младите хора, съобщиха от инспекцията специално за Plovdiv24.com. За да насочи вниманието към проблема, чието решение е определящо за съдбата им, Инспекцията избра нетрадиционен, но предпочитан от тийнейджърите начин: да изписват графити. В повечето случаи задръжки пречат да се говори свободно на тема “наркомании”, а рисуването е начин да бъде изразена личната позиция чрез по-различни изразни средства.
Територия за това директорът на РИОКОЗ д-р Фани Петрова без колебание предостави на четирима възпитаници от художествени паралелки на СОУ “Г. Брегов” – Пазарджик – стената на третия етаж на инспекцията. Та
©
“Избери живот без дрога” - Александър Тошков
м те нарисуваха 3-метрово пано, символизиращо фалшивата илюзия на дрогата: човек с крила – идол, който стъпва на “глинени крака”. Художественото послание на Данчо, Георги и Александър вече събужда размисли по темата у всеки посетител на РИОКОЗ. Инспекцията отпечата със собствени средства и плакат “Избери живот без дрога” по рисунка на единайсетокласника Александър Тошков.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/RIOKOZ-Pazardzhik-dade-tema-za-razmisul-na-mladite-Zhivot-ili-droga-8222
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.