Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Пловдив изпрати писмо до Джеръми Хил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 08.07.2005Коментари ()739
©
Кметът на Пловдив и председателят на обшинския съвет Страшимир Дочков изпратиха писмо до негово превъзходителство г-н Джереми Хил, извънреден и пълномощен посланик на нейно британско величество в Република България. Писмото е във връзка с вчерашните атентати в английската столица.
В нито един човешки език няма достатъчно силни думи, с които да се опишат ужасът и отвращението от това, което се случи вчера в Лондон, започва писмото на Чомаков и Дочков. Десетки мирни граждани бяха убити, а още хиляда – ранени, само защото са искали да отидат на работа, за да изкарат прехраната на семействата си. Колко деца само за миг останаха сираци, колко хора не дочакаха у дома си бащи, майки, сестри, братя, съпруги и съпрузи.
Вчерашният 7 юли се превърна в поредния кървав паметник, оставен на човечеството от неговото най-зловещо творение – тероризма.
Искаме да Ви уверим, че Община Пловдив и Общински съвет – Пловдив, осъждат най-остро, както вчерашното терористично изстъпление, така и тероризма като цяло, пише още в писмото. Зверското убийство на нищо не подозиращи и невинни хора противоречи на хуманизма и на ценностната система на човечеството.
Приемете, чрез нас, съболезнованията, не само на местните институции в лицето на Община Пловдив и на Общински съвет – Пловдив, но и на всички пловдивчани. Защото те също сутрин отиват на работа, за да изкарат прехваната на децата и семействата си.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Plovdiv-izprati-pismo-do-Dzherumi-Hil-8417
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.