Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
46% от гласовете за кмета при ГЕРБ, виждат се победители в мажоритарния вот
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 21.04.2009Коментари ()1528
© Plovdiv24.bg
46% от гласувалите на кметските избори за Славчо Атанасов, ще дадат своя вот на предстоящите парламентарни избори за ГЕРБ според направено по поръчка на партията социологическо проучване, съобщи пловдивският лидер Иван Тотев на пресконференция днес.

"Това показва точно с чии гласове Славчо Атанасов стана кмет на Пловдив", коментира Тотев пред репортер на Plovdiv24.bg.

Само 34% от гласувалите за градоначалника биха препотвърдили отново подкрепата си за него. От ГЕРБ са на мнение, че не би било добър ход за кмета да става мажоритарен кандидат за депутат, каквато е идеята на депутата от ВМРО Бойко Ватев

"ГЕРБ ще спечели мажоритарните избори в Пловдив. Макар и кандидатите ни да не са още ясни, тъй като не са приключили номинациите в районните организации, ще предложим ярка личност, която да спечели доверието на гражданите", убеден е Тотев.

Районните кметове от ГЕРБ са категорични, че ще изпълнят ангажимента си към своите избиратели, дори на национално ниво партията да промени предвижданите засега правила те да не се кандидатират са депутати. 



(с) ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/46-ot-glasovete-za-kmeta-pri-GERB-vizhdat-se-pobediteli-v-mazhoritarniya-vot-87010
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.